top of page

Lichttoren - Park Spoor Noord (SOLD)

-WhiteOut.be- Lichttoren WOP_0444.jpg
RIANTE DUPLEX PENTHOUSE MET UNIEK VERZICHT

 

Tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord bevindt zich residentie Lichttoren. Hier op de 20ste verdieping van het gebouw waant u zich “The King of the Building”. Van zodra u het penthouse betreedt valt onmiddellijk het unieke uitzicht over de stad Antwerpen op. Dit dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond en dit over de volledige 2 verdiepingen (!).

 

Op de benedenverdieping gaat de aandacht uit naar het creëren van een open gevoel. Zo wordt u vanuit uw ruime living uitgenodigd naar de prachtige open keuken die voorzien is van alle comfort. Zowel via de keuken als via de living heeft u toegang tot een groot terras waardoor u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Op de benedenverdieping is ook een gastentoilet voorzien.

 

Boven hebben we een bureau- of leesruimte, mooi ingerichte bad- en douchekamer, apart toilet, veel opbergruimte en ingemaakte kasten. Als kers op de taart zijn er 2 slaapkamers voorzien waarin u elke dag ontwaakt met het mooiste zicht van Antwerpen!

 

 

Deze unieke penthouse is volledig ingericht en onmiddellijk beschikbaar!

 

  • m2: 195 m2

  • Terras: 70 m2

  • Prijs: € 989.000 (zonder kosten)

 

 

Maak uw afspraak hier, wij informeren u graag.

Go to the virtual visit on Matterport

Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Meer informatie of een bezoek?
Formulier
bottom of page