Lichttoren - Park Spoor Noord

RIANTE DUPLEX PENTHOUSE MET UNIEK VERZICHT

 

Tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord bevindt zich residentie Lichttoren. Hier op de 20ste verdieping van het gebouw waant u zich “The King of the Building”. Van zodra u het penthouse betreedt valt onmiddellijk het unieke uitzicht over de stad Antwerpen op. Dit dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond en dit over de volledige 2 verdiepingen (!).

 

Op de benedenverdieping gaat de aandacht uit naar het creëren van een open gevoel. Zo wordt u vanuit uw ruime living uitgenodigd naar de prachtige open keuken die voorzien is van alle comfort. Zowel via de keuken als via de living heeft u toegang tot een groot terras waardoor u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Op de benedenverdieping is ook een gastentoilet voorzien.

 

Boven hebben we een bureau- of leesruimte, mooi ingerichte bad- en douchekamer, apart toilet, veel opbergruimte en ingemaakte kasten. Als kers op de taart zijn er 2 slaapkamers voorzien waarin u elke dag ontwaakt met het mooiste zicht van Antwerpen!

 

 

Deze unieke penthouse is volledig ingericht en onmiddellijk beschikbaar!

 

  • m2: 195 m2

  • Terras: 70 m2

  • Prijs: € 1.180.000 (zonder kosten)

 

 

Maak uw afspraak hier, wij informeren u graag.

Go to the virtual visit on Matterport

Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Lichttoren Penthouse
Meer informatie of een bezoek?