top of page

Zuiderkaai - 't Zuid (SOLD)

_DSC3752.png
PRACHTIGE PENTHOUSE OP TOPLOCATIE ’T ZUID (6% BTW!)

 

Wonen in residentie Zuiderkaai is wonen met comfort nabij de Schelde in het artistieke hart van Antwerpen. In deze trendy wijk heeft u een groot aanbod aan cultuur, een brede waaier aan horecazaken, hippe bars en gezellige terrasjes. De leuke parken geven karakter aan ’t Zuid.

In residentie Zuiderkaai komt u via de lift rechtstreeks in uw penthouse die gelegen is op de 5de verdieping. Van zodra u binnenkomt ervaart u de lichtrijke ruimtes die voorzien zijn van een luxueuze afwerking. Naast de ruime leefruimte met gezellige gashaard en chique keuken, beschikt deze penthouse over twee ruime slaapkamers, bad- en douchekamer, gastentoilet en ruime berging. Ook is er airco voorzien. Vanop het riante terras dat zich over de gehele breedte van het penthouse uitstrekt kunt u met volle teugen genieten van de zon of ziet u liever vanop uw tweede terras de ruisende vingers van de wind die de Schelde strelen?

Verder heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of gebruik te maken van een ondergrondse autostaanplaats.

 

 

Deze unieke penthouse is onmiddellijk beschikbaar!

 

  • ​m2: 150 m2

  • Terras: 38 m2

  • 6% BTW

  • SOLD

Boek uw afspraak hier, wij informeren u graag.

Zuiderkaai Penthouse
Zuiderkaai Penthouse
Zuiderkaai Penthouse
_DSC3810
Zuiderkaai Penthouse
Zuiderkaai Penthouse
Meer informatie of een bezoek?
Formulier
bottom of page